Gå til indhold
Alpha-kursus

Alpha-kursus

Hvis du er ny i kirken, ny i troen eller på jagt efter svar på livets store spørgsmål, så er ALPHA lige noget for dig! Alpha-kurset er en grundig og hurtig måde at lære kristentroens grundsandheder at kende på.

Kirkecenteret tilbyder et Alpha-kursusforløb, hvor vi gennemgår grundlæggende og vigtige temaer i den kristne tro. Der er mulighed for i en lille gruppe at modtage god undervisning, stille spørgsmål og finde samtalepartnere, der er på jagt efter svar – ligesom dig…

Alpha er bygget op over 11 sessioner + en weekend/dag.

Alpha-kurset er tiltænkt dig, som vil udforske livets mening – og komme nærmere ind på, hvem Jesus er. Det kan være du aldrig synes, du har fået det til at fungere det med kirke og kristendom – det kan også være, du har lyst til at få de grundlæggende ting i Biblen frisket op – alle er velkommen til at være med.

Underviserne er almindelige mennesker, der alle har sat sig ind i stoffet og giver et kvalificeret, personligt og relevant oplæg.

Emnerne er blandt andre:
Hvem er Jesus? Hvorfor døde Jesus? Hvordan kan jeg være sikker på min tro? Hvorfor og hvordan skal jeg læse Biblen? Hvorfor og hvordan skal jeg bede? Hvem er Helligånden? Hvordan leder Gud os? Hvordan kan jeg modstå det onde? Helbreder Gud i dag? Hvordan får jeg mest muligt ud af mit liv?

Ønsker du at være med – eller at tilmelde dig sammen med en ven, så kontakt

Erik Christiansen
Automatmekaniker

hakkaec@gmail.com
+45 4060 2387
Læs mere

Erik er her-der-og-alle-vegne! Han giver gerne en hånd med i det meste - lige fra praktiske opgaver, til det at lede et Alpha-kursus (undervisningsforløb i kristendommens grundprincipper). Han har hjerte for mission og for det internationale miljø i kirken.

Claus Hejlskov Jørgensen
Afdelingsleder

claus.hejlskov@gmail.com
+45 6074 9089
Læs mere

Claus har været med i ledelsen i kirken siden 1998. Han er vant til teamledelse og har sans for samarbejde og processer. Han er leder af netværksgruppe-området i menigheden. Som lægprædikant er han til det mere stilfærdige og reflekterende.