Gå til indhold
Halløj I Parken – vi glæder os til næste år!

Halløj I Parken – vi glæder os til næste år!

I weekenden kunne Kirkecenteret endelig byde Vejle hjertelig velkommen til Halløj I Parken.

Teltene var rejst, aktiviteterne stillet an, caféen indrettet, solen skinnede og musikken spillede, da der fredag aften blevet taget hul på Vejles hyggeligste familiefestival i Byparken.

Jens Erik, medlem af Kirkecenteret, fortæller med et stort smil på læberne, at han har en kollega, Thomas, der var med til Halløj I Parken sidste år med sin kone og deres 5-årige søn, som spurgte Jens Erik allerede 6-8 uger før begivenheden, hvornår Halløj I Parken ville finde sted i år.

”De er meget begejstrede for Halløj I Parken! De synes, det er så hyggeligt, og deres søn elsker at være der,” forklare Jens Erik.

Thomas, hans kone og deres søn var også at finde blandt de mange forældre, børn og søskende, der besøgte Byparken i løbet af weekenden. Det anslås, at mere end 1.000 mennesker har deltaget i begivenheden, heriblandt selvfølgelig også Kirkecenterets egne folk.
Især lørdagen var godt besøgt, hvor børnene stod i kø til ansigtsmaling og skydeteltet. Også i caféen var der mange, der benyttede sig af det lækre udvalg af hjemmebagte godter og både softice og slush-ice maskiner.

Da Jens Erik lørdag aften kørte sin kollega og konen hjem fra Halløj I Parken med sønnens ansigt pænt dækket af ansigtsmaling, fortalte de Jens Erik, at de synes, det havde været sådan en dejlig dag. Især grillarrangementet med fællesspisning om aftenen var et hit hos familien, som fik vækket interesse for Familienetværket, der finder sted i Kirkecenteret hver anden torsdag.

Mange frivillige fra kirken har været med til at give Halløj I Parken ben at gå på, også elever fra Kolding Internationale Højskole har været involveret i projektet – stor tak til alle og enhver!
Det er en fornøjelse at være sammen som kirke om et fælles projekt, der når længere ud end vores egne medlemmer, og hvor så mange tager del i og engagere sig. Dét gør, at Halløj I Parken er en sjov weekend for både deltagere såvel som arrangører.

Og vi glæder os til at gøre det hele igen næste år!