Gå til indhold

Joel Ramsey Event

En aften der satte hjerter i brand for Jesus

Det var en pænt fyldt kirkesal, der tog varmt og begejstret imod australske Joel Ramsey, der fredag aften før påske gæstede Kirkecenteret. Ramsey og hans team har til hverdag sit virke i Sydamerika og står bag bevægelsen Awakening Africa, der brænder for at se folk helbredt både fysisk og mentalt og være med til at pege folk imod Jesus og leve livet med Ham.

En vision der er relevant for alle og enhver, og blandt stolerækkerne i den feststemte kirkesal var alle aldre også repræsenteret, og det var skønt at opleve at hele huset var med til at bakke op og tage del i arrangementet. Kirkens ungdomsgruppe Presence var med til at stå for arrangementet og ledte bl.a. lovsang og stod klar med lækker café udvalg og hyggelig stemning efter mødet.
Vi havde også fornøjelsen af at have gæster fra de omkringliggende byer, som fx Efterskolen Euroclass i Kolding, der havde fyldt bussen og taget turen til Vejle for at være med.

Det var en formidabel aften og lovsang blev løftet til nye højder idet alle mand tog del i at tilbede Jesus – en højde, der var fuld af tro og begejstring! Aftenens helt store højdepunkt var dog den store respons på alterkaldet, der efter Joel Ramseys tale inviterede til at give sit liv til Jesus og påbegynde en livsvandring med Ham. En tale, der virkede til at falde på en tør plet hos mange og sætte hjerter i brand for Jesus.

Og det er dét, vi ønsker allermest med en levende og festlig begivenhed som denne.