Gå til indhold

Mads med en mission i Malaga

Hej jeg hedder Mads Pedersen og er 19 år. Jeg vil gerne fortælle lidt om, hvad jeg har lavet i min sommerferie 2015. Jeg valgte at tage på Sommermission i 10 dage sammen med tre kirke-/ungdomsledere og 35 unge mennesker mellem 17 og 29 år. Sommermission gik i år ned til det sydlige Spanien, nemlig Malaga.

Vi var deltagere fra Apostolsk kirke Aalborg, Kirken i byen Kolding, Aalborg Citykirke, Citykirken Aarhus, Apostolsk Kirke Vejle, Vejle Pinsekirke, Kolding Valgmenighed, Betania Kirkecenter, Åbenkirke Herning og Herning Frikirke. I Malaga skulle vi bo i en lokal kirke med ca. 500 medlemmer, med en hal og et fitnesscenter. I kirken skulle vi være sammen med de unge fra kirken og nogle unge fra en anden kirke. Formålet med turen er jo at vi skulle bringe det dejlige budskab ud omkring Jesus ud til borgere og turister i Malaga. Hvilket vi også fik gjort, dog på en lidt mere alternativ måde, nemlig med dans og drama. Vi havde to træningsdage, hvor vi lærte dans og drama. Så var vi ude i 3 dage og optræde i midtbyen i Malaga, og havde to aftener med koncert med IGNITEBAND fra Herning. Og så havde vi også en lang fridag, hvor vi var i vandland. Udover alle de her møder, fik vi også en hel masse fritid, til at slappe af og nyde det gode vejr, tage på stranden, spise på MacD og shoppe mm. Så det var tid til ferie, men med Gud i fokus.

Vi havde masser af gode oplevelser i Malaga, hvor Gud virkelig brugte os og viste, at han er virkelig og levende. Jeg fik lov til at bed for folk midt på gaden, fik lov til at dele evangeliet med mennesker. Jeg oplevede at snakke med 2 piger fra Danmark omkring Jesus, Gud og kirke, og hvad jeg havde oplevet med Gud i mit liv. David som var en af lederne, fik også lov til at bede for en af dem – efter, han havde fortalt sit vilde vidnesbyrd om hvordan Jesus havde grebet ind i hans liv. Pigerne gik derfra med tårer i øjnene. Jeg fik også lov til at bede for en der sad i kørestol. Men mest af alt fik jeg bare lov til at ”så” en hel masse gode ting i folk – en masse Good News. Det her var helt klart den bedste investering i mit liv. Og jeg vil helt klart anbefale andre at tage med næste år… det bliver måske en anden europæisk by, men det bliver fedt alligevel!

Se mere på facebook her – og læs artiklen om turen til Malaga i Udfordringen her.