Gå til indhold
Netværksgrupper

Netværksgrupper

I ethvert større fællesskab er der brug for mindre fællesskaber, hvor man kan komme tættere på hinanden, knytte venskaber og følge hinanden et stykke hen ad livets vej.

I Kirkecenteret Vejle er det en værdi, at alle får mulighed for at være med i en cellegruppe / smågruppe / fællesskabsgruppe (kært barn har mange navne) – for det er her, vi kan dele liv i et mere nært fællesskab end det gudstjenesten tilbyder.

I en netværksgruppe har du mulighed for at lære nogle af de andre i menigheden lidt bedre at kende. Grupperne mødes i hjemmene rundt om i Vejle og omegn og her er der plads til både fællesskab, hygge og åndelige input.

I foråret 2015 stiller kirken materiale til rådighed, som følger prædikentemaerne, som de enkelte grupper kan bruge til at reflektere over ved gruppesamlingerne.

For mere information kontakt:

Claus Hejlskov Jørgensen
Afdelingsleder

claus.hejlskov@gmail.com
+45 6074 9089
Læs mere

Claus har været med i ledelsen i kirken siden 1998. Han er vant til teamledelse og har sans for samarbejde og processer. Han er leder af netværksgruppe-området i menigheden. Som lægprædikant er han til det mere stilfærdige og reflekterende.