Gå til indhold
Nyt fra kirkekontoret

Nyt fra kirkekontoret

Travlhed, mange aktiviteter, mange forskellige mennesker i alle aldre, samtaler og samvær - er hverdagen på kirkekontoret i Kirkecenteret Vejle. Her er nogle updates fra personalefronten.

Anne-Mette og Sebastian Fredegod blev som annonceret primo juni, ansat på 10 timer her fra 1. sept. Begge møder hver mandag fra 08.30 til 13.30, – Sebastian kommer så onsdag 08.30-13.30 og AnneMette kommer torsdage 08.30-13.30. Her tager vi fat på at overgive indsigt og kendskab til kirkens mange facetter og ud af dette medvirker de med forsk. opgaver, som bliver lagt hen til dem.

Begge læser teologi – og lige nu er Sebastian startet med fjernstudie til bachelor via Harvest i Australien. En velrenommeret og hyppig anvendt skole af danske kristne præstestuderende.

Derudover har de to præsteaspiranter arbejdet med Presence og Follow in Fellowship – så de er fuldt ud i vigør.  Målet er som bekendt, at vi næste år pr. 1. september  indsætter dem som ledende præstepar her i kirkecenteret.

Tak, at I beder for dem, velsigner dem, og forstår, at det er ikke nu, de har taget over, men de er i lære og i vækst, de er på vej i en lærende udvikling.

Selv er jeg så nu ansat på halv løn – men det har dog endnu ikke påvirket arbejdstiden.

Anna Franow overtog at føre regnskabet her fra begyndelsen af 2016, og hun gør det rigtig godt. Vi aflønner 3 t/uge. Derudover ved I sikkert alle, at hun er ansat 10 timer fordelt på 2 dage – i AKO- her som min sekretær.

Og – så talte hun her søndag d. 16. oktober. Det var rigtig velsignet.  Var du ikke hjemme, men på efterårsferie, så find lejlighed til at høre Anna’s prædiken. Du vil ikke blive skuffet.