Gå til indhold
Skarpt ungt par skal afløse Søren Viftrup i Kirkecenteret Vejle fra 1. sept. 2017

Skarpt ungt par skal afløse Søren Viftrup i Kirkecenteret Vejle fra 1. sept. 2017

Søndag d. 5. juni kunne menigheden i Kirkecenteret Apostolsk Kirke Vejle fejre både Grundlovsdag og Fars Dag ved et menighedsmøde, hvor det præstepar, der skal afløse Søren Viftrup, forstander i godt 23 år, blev præsenteret.

En af kirkens supervisorer, Jesper Kure fra Kirkeibyen Kolding, prædikede ved gudstjenesten om at kende, genopdage og opflamme Guds (nåde)gaver. Og lidt senere kunne han så præsentere, at menighedsledelsen i samarbejde med Apostolsk Kirkes supervisorer har peget på Anne-Mette og Sebastian Fredegod som kommende præstepar i Vejle. Anne-Mette har været leder af ungdomsgruppen Presence siden 2012 – og siden 2013 har hun og Sebastian ledt gruppen sammen. Ungdomsarbejdet i kirken har blomstret under deres ledelse. Samtidig har de sammen med International Apostolsk Højskole i Kolding været initiativtagere til ledertræningsprogrammet for unge kaldet ”Follow in Fellowship”, som nu går ind i sin tredje sæson.

Overdragelsen af kirkens ledelse vil foregå på den måde, at Søren Viftrup går ned på halv-løn fra september 2016. Det unge par får dermed en kvart løn hver, og går ind i intensiv trænings- og overdragelsesproces. Den 1. september 2017 træder Søren tilbage og Anne-Mette og Sebastian får det fulde præsteansvar. Sammen med dem kommer nuværende lovsangspræst Joan Sonne Højberg til at stå med som assisterende præst – og et stærk og engageret udvidet lederteam bakker dem op.

Vi går en spændende tid i møde. Vær med til at bære ledelsen og de kommende præster i forbøn.