Invitation til Gudstjeneste!

Alle både voksne, børn og frivillige kan bestille billetter til gudstjenesten ved nedenstående link.

(Det gør vi for at have et overblik over hvem der har været med til hvilke gudstjenester, så at vi kan være hurtige til at smittespore, hvis vi skulle være så uheldige, at der er tilfælde af Covid-19. Vi forbeholder os retten, til at underrette både myndigheder og deltagere på Gudstjenesten hvis uheldet er ude.)

Generelle kommentar i forhold til sundhedsstyrelsens anbefalinger:

 • Vi skal passe på hinanden. Derfor skal du blive hjemme, hvis du eller en i din husstand er syg. Får du det dårligt i løbet af gudstjenesten, skal du også tage hjem.
 • Vi skal overholde sundhedsstyrelses gennerelle anbefalinger for at undgå smittespredning. (God hånd hygiejne og godt med afstand til hinanden min. 1 meter.) 
 • Er du i den øget risikogruppe opfordrer vi til at følge sundhedsstyrelses anbefalinger. Kan findes her.

RETNINGSLINJER FOR VOKSNE

 • Alle spritter hænder ved kirkens indgang (Vi stiller håndsprit til rådighed.)
 • Alle skal side sammen med deres familie/husstand. Der er 2 meter afstand imellem alle stole sektioner, som muliggør lovsang ellers gælder den generelle anbefaling på 1 meters afstand.
 • Vi bliver indenfor da forsamlingsforbuddet på max. 10 personer stadig gælder udenfor kirkens bygning.
 • Vi vil gerne opfordre til at undgå kram, håndtryk mm. og i stedet benytte ord til at opmuntre og anerkende hinanden. 
 • Lad overtøj ligge i bilen eller tag dem med ind under din stol. 

RETNINGSLINJER FOR BØRN 

Apostolsk Kirkes Børne og Ungdomsforening i Vejle afholder ingen børnekirke. (Da det endnu ikke er tilladt for foreninger at mødes over 10 personer) I en midlertidig periode vil kirken i stedet invitere til en gudstjeneste for børn. Det betyder i praksis, at meget af legetøjet er fjernet og at det er andet indhold og form f.eks. er der ingen sang.

(Det gør at børn kan mødes under kirkens generelle retningslinjer 1 person pr. 4 kvm.)

 • Børn afleveres og tjekkes ind ved indgangen til kontorbygningen.
 • Børn opdeles i grupper på max. 10 personer + medarbejder.
 • HUSK at medbring overtøj så dit barn kan være udenfor, hvis der er godt vejr. Du må også gerne medbringe et penalhus med barnets egne blyanter eller noget legetøj.

Har du spørgsmål, bekymringer eller kommentare, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan sende en mail til Sebastian Fredegod på  sf@kirkecenteretvejle.dk

Vi glæder os til at se dig!!

da_DKDK
en_USENG da_DKDK
Logo Kirkecenteret Vejle

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Kirkecenteretvejle.dk og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at benytte kirkecenteretvejle.dk accepterer du vores brug af cookies.