NÆSTE GENERATION

Vi ønsker at være en kirke der hepper og tror på næste generation. Derfor har vi også aktiviteter som er særligt målrettet børn og unge.

Baby

Vi bestræber os på at give gode faciliteter til forældre med spædbørn. Vi har flere steder hvor der er pudsleplads og mulighed for at side i lænestole med sit barn hvis man er ammende eller giver sutteflaske.

Mini-kirke

0 år - 0. klasse

Mini-Kirke mødes hver søndag under gudstjenesten

Vi starter sammen med de voksne og går samlet ned i Mini-kirken. Her mødes vi om børnesange, bibelfortællinger i børnehøjde, sjov og leg.

 

Børnekirke

0. klasse - 5. klasse.

Børnekirke mødes hver søndag under gudstjenesten

Vi starter sammen med de voksne og går samlet ned i børnekirken. Vi synger sammen, lytter til undervisning fra biblens spændende fortællinger og har spændende aktiviteter. 

 

Alle aktiviteter for børn og unge i Kirkecenteret Vejle udspringer fra vores børne- og ungdomsforening AKBU-Vejle (Apostolsk Kirkes børne og ungdomsforening Vejle)

For hvert medlemsskab på 1 år (jan-dec) koster 125 kr og muliggører at der kan søges støtte for minimum 600 kr. pr. medlem.
Det er ikke et krav at være medlem for at deltage i vores aktiviteter, men der er flere fordele ved at blive medlem.

Bliv medlem af den lokale AKBU forening på AKBU’s hjemmeside (Husk at tilkendegive at du vil være medlem i Vejle.)

da_DKDK
Logo Kirkecenteret Vejle

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Kirkecenteretvejle.dk og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at benytte kirkecenteretvejle.dk accepterer du vores brug af cookies.