NETVÆRKSGRUPPER

Netværksgrupper

Helt i starten af kirkens historie kan vi læse i Ny Testamente, at de første disciple var optagede af at mødes i hjemmene, dele brødet og fordybe sig i apostlenes lære (Apostlenes Gerninger 2:46). Disse mindre og nære sammenkomster dannede grundlaget for det kristne fællesskab og har bevaret sin værdi gennem 2000 år.

I det store kirkefællesskab kan det være en udfordring, at alle ikke kender alle. Derfor er netværksgrupper en essentiel del af kirken, hvor vi kan knytte nære bånd og opleve fællesskabet på en personlig måde. Disse mindre grupper giver os mulighed for at opbygge dybere relationer, hvor vi kan dele vores tro, liv og erfaringer.

At blive en del af en netværksgruppe er ikke bare en måde at lære andre at kende på; det er også et sted, hvor vi kan vokse i vores forståelse af Guds ord og hans vilje for vores liv. Det giver os chancen for at være en del af et fællesskab, der følger i de tidlige kristnes fodspor, styrker hinanden i troen og lever livet sammen i kærlighed og tjeneste.


Hvis du ønsker at starte, deltage eller bare høre mere om netværksgrupper er du altid velkommen til at henvende dig til os.
Nedenfor kan du både finde vores netværksgruppe ansvarlige og info om de allerede eksisterende netværksgrupper.

Sebastian Fredegod
Sebastian Fredegod
Ansvarlig for netværksgrupper
Tlf. 31364657
Mail: sf@kirkecenteretvejle.dk

Netværksgrupper i Kirkecenteret

Find en netværksgruppe tæt på dig

da_DKDK
Logo Kirkecenteret Vejle

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Kirkecenteretvejle.dk og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at benytte kirkecenteretvejle.dk accepterer du vores brug af cookies.